Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bilglass - reparasjon eller skift av frontrute

Reparasjon av steinsprutskade koster deg ingenting* så lenge du har kasko eller delkasko!

Rutene er en del av sikkerhetskarroseriet i moderne biler. Det er derfor svært viktig at ruter og lim av høyeste kvalitet benyttes ved ruteskift. Originale ruter holder nøyaktig samme kvalitet som da bilen var ny. Montering eller reparasjon av våre faglærte mekanikere sikrer deg at bilen sin høye sikkerhet er ivaretatt. Har du kasko eller delkasko betaler du normalt bare egenandel ved skifte av frontrute og ingenting ved reparasjon.

Har du fått steinsprutskade bør du bestille time så fort som mulig. Skaden kan medføre at hele ruten sprekker – og må byttes ut. Vi reparerer din frontrute, gjerne i kombinasjon med andre verkstedtjenester.

Kontakt oss i dag for avtale om utbedring eller bestill time i Mitt Bilhold
Du fyller kun ut glasskademeldngen - vi ordner resten!

 

Ruteskift

Hvorfor reparere eller skifte frontrute med Dahles deal?

 • Dersom vi ikke behøver å ta ut ruten, reparerer vi skaden med en gang
 • Alle assistent- og sikkerhetssystemer tilknyttet bilglasset, kalibreres og justeres alltid ved bytte av frontrute.
 • Hos Dahles Auto bruker vi kun originale Volkswagen bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Vi bruker kun Volkswagen originalt lim ved montering og sikrer at ruten har samme sikkerhetsfunksjon ved en eventuell skade/ulykke.
 • Vi bruker toppmoderne og originalt utstyr for å kalibrere ved skifte av bilglass. Kalibrering av sikkerhetssystemene utføres med avansert utstyr og diagnose, i henhold til fabrikkens egne krav.
 • Glassreparasjon gir et svært godt resultat. Ruten blir like stabil som før og ser nesten ut som ny. Det gjelder også sotede ruter. Frontruten er en del av konstruksjonen og derfor en viktig sikkerhetsdel i moderne karosserier. Derfor er det viktig å velge originalt bilglass i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere.

Bilglass viskere

4 gode grunner til hvorfor du bør reparere steinsprutskaden med en gang:

 1. Sikkerhet
  En skadet frontrute utgjør risiko for din og andres sikkerhet, da frontruten er viktig del av bilens konstruksjon. Skader i synsfeltet på frontruten kan forårsake farlige situasjoner for deg og andre trafikanter.
 2. Du sparer penger
  Har du kasko eller delkasko betaler du ingenting for reparasjon av steinsprutskade, og du unngår at skaden forverres slik at du må skifte frontruten.
 3. Du sparer tid 
  Steinsprutskader som kan repareres, er gjort på rundt 45 min. 
 4. Unngå mangel på EU-kontroll
  Tydelige skader og steinsprut i synsfeltet på en frontrute vil føre til mangellapp ved EU-kontroll.

* Dersom skaden er stor og frontruten må skiftes, belastes du eventuelt for egenandel. Størrelsen på egenandelen avhenger av din avtale med ditt forsikringsselskap.