Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Dahles Auto Halden

Hos Dahles Auto Halden hjelper vi deg med ditt totale bilhold. Vi tilbyr en rekke tjenester innen service- og reparasjon av Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og Skoda. Du kan trygt levere din Volkswagen, Audi eller Skoda hos oss, enten bilen trenger en vanlig rutineservice eller en mekanisk reparasjon. Hos oss finner du også en egen karosseriavdeling der vi kan utbedre og reparere lakkskader hvis uhellet har vært ute. Vi utfører også Smart Repair, som vil si at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent rimeligere enn tradisjonell skadereparasjon.

Våre ansatte har svært god kompetanse på Volkswagen, Audi, Skoda og holder seg kontinuerlig oppdaterte på den nyeste kunnskapen. Vi utfører alltid nødvendige oppdateringer av software og teknikk på bilen din for bilverdiens skyld, og for din komfort og trygghet. Vi bruker alltid originale bildeler fra Volkswagen. Hos oss har vi et stort fokus på at vi skal yte en høy grad av service for at du som kunde skal være svært fornøyd.